El secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, ha presentat aquest dimarts durant la sessió del clúster d’ehealth de la iniciativa Actua, la propera missió empresarial que es durà a terme el proper 13 de maig a Lisboa.

La delegació governamental i empresarial andorrana estarà encapçalada pel ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya i el secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica. Aquesta missió econòmica s’inscriu en el marc de les bones relacions bilaterals existents entre ambdós països. Té com a objectiu sensibilitzar tots els agents econòmics portuguesos sobre el procés d’obertura econòmica d’Andorra, així com promoure el procés d’internacionalització de les empreses andorranes, una de les missions de la Iniciativa Actua.

Durant la missió es duran a terme diferents presentacions sobre Andorra amb l’objectiu de posicionar el país com a lloc per atreure inversió estrangera, així com es facilitaran trobades entre empresaris andorrans i portuguesos.

Aquesta missió està organitzada per l’Agència per a la Inversió i Comerç Exterior de Portugal (AICEP) i el Govern d’Andorra en el marc de la Iniciativa Actua i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra.