La fórmula màgica darrere de l’èxit de Silicon Valley

Chargement Évènements

Événement Autres
Crèdit Andorrà organitza la conferència ‘La fórmula màgica darrere de l’èxit de Silicon Valley’, a càrrec de Mar Hershenson, cofundadora i sòcia gerent de Pear VC, un fons de Palo Alto que inverteix en empreses de creació recent i que gestiona 300 milions de dòlars.

Des de la seva creació, fa 65 anys, Silicon Valley s’ha convertit en la divuitena economia del planeta amb gairebé un bilió de dòlars del PIB mundial. Acull el 40% del capital risc, els dos terços dels multimilionaris tecnològics i el 50% de les OPV tecnològiques del 2018. A Silicon Valley, cada any, un estudiant de la Universitat de Stanford crea una empresa multimilionària, i cada deu anys s’hi origina una important disrupció tecnològica.
 
Tot i que no podem predir el futur amb certesa, l’smart money, un concepte que defineix la inversió acompanyada d’assessorament, estarà al darrere de la pròxima empresa referent que neixi a Silicon Valley.

Per què Silicon Valley és tan especial? Es pot replicar? Què passarà en els propers vint anys?

La ponent donarà algunes idees pràctiques sobre com es pot crear una empresa i quan seria possible fer el salt a Silicon Valley. 

https://www.creditandorragroup.com/sites/default/files/invitacio_mar_hershenson_0.pdf

Entrada lliure. Confirmació d’assistència abans del 6 de novembre al telèfon 88 88 88. Aforament limitat.
 

Ajouter à mon calendrier

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top