Actua Empresa ofereix a cinc empreses del país la possibilitat de participar en el 4YFN (4 Years From Now), la plataforma d’innovació que discorre en paral·lel al Mobile World Congress, a la Fira Gran Via de Barcelona, del 28 de juny a l’1 de juliol del 2021.

Des d’Actua Empresa oferim un espai perquè vuit empreses andorranes relacionades amb el sector de les noves tecnologies puguin exposar els seus projectes i connectar amb inversors i empreses en un esdeveniment que, organitzat per Mobile World Capital, ha anat creixent any rere any i ja compta amb més de 23.000 assistents i 600 expositors.

Actua Empresa ofereix un espai en el pavelló d’Andorra. El preu és subvencionat i l’empresa andorrana només ha d’assumir 300 € per la seva participació.

Entre les activitats previstes destaquen les integrades en el bloc Founders & Investors, amb sessions obertes a tot el públic de 4YFN (investor pitching) i trobades amb periodistes (pitch the press). Formeu part del llistat d’inversors i el catàleg oficial i tindreu accés a reunions un a un (one-to-one) i altres eines de gestió de xarxes (networking) que l’organització posa al vostre abast.

Actua et convida a participar al 4 Years From Now 2021 - 01