El pròxim dijous 2 d’abril a les 9.30 h, Actua mostrarà les oportunitats d’inversió a Andorra i els projectes d’innovació del Principat en una presentació i sessió de networking a l’espai del Payment Innovation Hub dins del Pier01 del Barcelona Tech City.

L’acte, destinat a empreses tecnològiques i membres socis del potent hub barceloní, comptarà amb les ponències del secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, que donarà la benvinguda i realitzarà la presentació de la sessió, la directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, que presentarà els atractius econòmics i empresarials del Principat, i el director d’Actua Innovació, Marc Pons, que exposarà els projectes d’innovació i Big Data d’Andorra.

L’objectiu final d’aquesta presentació és mostrar com Andorra ha esdevingut un referent internacional en innovació gràcies a acords de col·laboració amb entitats de gran prestigi internacional com el Massachusetts Institute of Technology (MIT) o les empreses d’anàlisi de dades CARTO o AIMSUN. D’altra banda també serà una bona oportunitat per presentar les raons per implementar un negoci al Principat.

L’esdeveniment està organitzat per Actua i és fruit de l’acord de col·laboració signat entre l’agència de promoció econòmica andorrana i el Barcelona Tech City.