400 alumnes d’ensenyament superior, batxillerat i formació professional de tots els sistemes educatius d’Andorra han assistit aquest divendres, 13 d’abril, al VIII Fòrum Estudiants-Empresa (FEE) que s’ha celebrat a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. L’objectiu del fòrum ha estat apropar els joves a la realitat del món laboral posant-los en contacte amb empreses andorranes i centres de formació.

El director de la Fundació ActuaTech, Marc Pons, ha estat un dels ponents de la jornada on ha presentat els principals projectes en matèria d’innovació que està desenvolupant Actua, com el de La Casa de la Muntanya o els que s’estan treballant a l’Espai d’Innovació d’Andorra.

Enguany una cinquantena d’entitats (entre empreses i escoles del país) han orientat els alumnes en com encarar la seva futura carrera professional i, en la mesura del possible, organitzar la seva entrada al món laboral d’una manera planificada abans d’acabar els estudis. També ha estat una oportunitat de poder captar talent per a les empreses participants.

Les xerrades dels Youtubers, “The Grefg” i “Torete”, han estat un dels moments de més afluència a la sala escaldenca, on també s’han realitzat nombrosos tallers per treballar les habilitats dels joves en la seva recerca de feina.

L’èxit d’afluència, tant de joves estudiants com d’empreses participants, demostren la consolidació del Fòrum Estudiants-Empresa com un dels esdeveniments de referència del país en l’àmbit educatiu.

Actua Actua
Author: Actua Actua