Andorra Business participa per tercer any al 4YFN, l’esdeveniment per a empreses emergents que s’integra dins del Mobile World Congress, i que se celebra a Barcelona des del 2014. I ho fa, una vegada més, acompanyat de 8 startups andorranes, en aquesta edició: Agile Compass, Zeno Quantum, Airnex, Motor Match RC, Ship-Quik, Automòbil Club d’Andorra, Litlab Games i Alpine Security, que mostren a l’estand de l’entitat els seus projectes i aprofiten per fer nous contactes empresarials.

Per a la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, “tornem un any més al 4YFN perquè no només donem a conèixer les oportunitats d’inversió a Andorra sinó que també oferim a les empreses que ens han volgut acompanyar la possibilitat de connectar amb centenars d’empreses emergents internacionals, inversors i empreses consolidades i també a conèixer les darreres tendències exposades al Mobile World Congress”.

Per la seva banda, Ester Morros, gerent de Comunicació i Màrqueting de Zeno Quantum, ha explicat que “proposem solucions tecnològiques dins de l’àmbit de l’orientació i hem vingut de la mà d’Andorra Business per ensenyar al món tot el que podem fer des d’Andorra junt amb les altres empreses. El nostre objectiu també és poder establir contactes i fins i tot veure solucions d’altres empreses que ens puguin interessar”.

En la mateixa línia, David Julián, director general d’Alpine Security, ha assenyalat que “hem vingut a conèixer clients, a explicar els nostres productes i a donar visibilitat a la imatge d’Andorra. Hem tingut moltes visites i de moment estem molt contents”.

En aquesta novena edició del 4YFN 2023 hi participen més de 700 exhibidors de 35 països i un miler d’inversors. Segons fonts de l’organització s’espera que fins al 2 de març hi passin pel recinte de Fira Gran Via a l’Hospitalet de Llobregat més de 20.000 persones.

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.