El cap de Govern, Antoni Martí, i la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, han rebut aquest dimarts, 14 de novembre del 2017, la visita oficial del ministre d’Afers Exteriors i Comerç hongarès, Peter Szijjártó, per tractar diversos temes de cooperació bilateral entre els dos països, entre els quals l’inici de la negociació per signar un Conveni de Doble Imposició, una eina que, tal com han coincidit ambdós ministres en declaracions davant la premsa, representa un impuls i una oportunitat per a futures iniciatives empresarials per als dos països.

El cap de Govern, la ministra Maria Ubach i el titular d’Exteriors i de Comerç hongarès, Peter Szijjártó, han pogut tractar diversos aspectes om els avenços en les negociacions d’Andorra amb la Unió Europea per a un acord d’Associació. De la mateixa, manera Szijjártó ha confirmat el suport d’Hongria al Principat tant en les negociacions com en la transició que el país haurà de dur a terme per implementar el cabal europeu, i s’ha mostrat favorable a respectar les especificitats que Andorra defensa en l’acord.

El ministre hungarès s’ha interessat especialment per l’estratègia de reformes econòmiques i fiscals dutes a terme a Andorra en els darrers anys així com al procés d’obertura del país. Ambdues delegacions acordat impulsar una missió econòmica de cara al 2018 amb la participació d’empresaris hongaresos i andorrans.

La visita oficial del ministre d’Afers Exteriors i Comerç, Peter Szijjártó, és la primera que Hongria realitza al Principat d’Andorra.

Font: Govern d’Andorra