Andorra Business ha anunciat aquest divendres la posada en marxa de la tercera edició del programa Growth de creixement empresarial. Fins a un màxim de 15 empreses d’Andorra podran gaudir d’aquesta iniciativa que inclou més de 70 hores de formació especialitzada impartida per professionals del món de l’empresa, un pla de creixement totalment personalitzat amb 40 hores de mentoria individual en àrees de treball com el màrqueting digital i tradicional, la comercialització i vendes internacionals, les finances, l’estratègia, l’organització i el lideratge. També ofereix més de 21 hores de formació grupal en les mateixes especialitats i 4 hores de sessions especials.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha recordat que “en les dues anteriors edicions un total de 29 empreses del país ja es van poder beneficiar d’aquest programa que permet millor els coneixements per fer créixer les empreses i paral·lelament també és una bona oportunitat  per fer contactes empresarials perquè inclou sessions de networking i de cooperació empresarial. Tot plegat amb l’objectiu d’ajudar les empreses a trobar les seves àrees de millora i potenciar el seu desenvolupament a llarg termini”.

Selecció d’empreses

Les inscripcions ja estan obertes i el termini de recepció de sol·licituds finalitza el 3 de juny. Només cal omplir el formulari de sol·licitud d’admissió. De totes les empreses que es presentin s’escolliran un màxim de 50 que gaudiran d’una guia de recomanacions gratuïta. D’aquestes 50 es triaran les 20 empreses que optaran a una classe magistral en pitch empresarial i que defensaran la seva candidatura. I finalment, fins a un màxim de 15 empreses, tindran l’oportunitat de realitzar el programa sencer.

El cost del programa Growth d’Andorra Business per a les empreses seleccionades és de 600 euros + IGI per la seva participació, tot i que el valor estimat és de 15.000 euros.

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.