El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha anunciat que el Producte Interior Brut (PIB) nominal d’Andorra ha augmentat un 1,9% respecte de l’any anterior situant-se en 2.584,1 milions d’euros. En aquest sentit Cinca ha destacat que aquest increment és una “bona notícia”, i ha recordat que ja es porten “quatre anys consecutius” amb xifres positives quan es venia “de molts anys” amb dades negatives. Per tant és “un símptoma de consolidació de l’economia”.

Pel que fa al PIB real, el creixement és de l’1,2% i se situa en 1.924,8 milions d’euros. El Producte Interior Brut per càpita se situa en 35.347,8 euros, mantenint els mateixos valors que l’any anterior. El PIB real per càpita és de 26.329,9 euros, un 0,7 inferior, una variació negativa que s’explica pel fet que l’augment de la població estimada supera en més de mig punt el creixement real del PIB.

El ministre ha valorat el creixement generalitzat de gairebé tots els sectors d’activitat, destacant el de la construcció amb una tendència positiva de creixement que no es registrava des d’abans de la crisis o el notable augment de l’1,4% dels Serveis.