El Programa de Digitalització d’Empreses (PDE), impulsat aquest estiu per Andorra Digital, amb la col·laboració d’Andorra Business i la Cambra de Comerç Indústria i Serveis d’Andorra, arriba a les dues darreres fases del procés que consisteixen en l’assessorament digital personalitzat i en la implementació dels serveis i solucions digitals per a cadascun dels negocis que han començat el seu procés de modernització. Per accedir-hi s’ha d’haver realitzat la primera fase del PDE, que consisteix en omplir un qüestionari d’autodiagnosi per conèixer quin és el grau de maduresa digital de l’empresa.

En aquestes dues darreres fases, l’empresari rebrà assessorament personalitzat i subvencionat per part de l’empresa homologada que vulgui escollir i també té accés a un pla de finançament amb crèdits tous per executar el full de ruta que s’hagi traçat per al teu negoci.

Concretament durant la fase dos, el proveïdor escollit escoltarà l’empresari, analitzarà el punt de partida digital del negoci, formularà un seguit d’accions i, finalment, lliurarà un pla d’acció calendaritzat per assolir la transformació digital. Aquesta fase està subvencionada en funció del tipus d’empresa: un 40% del total del cost per a les de més de 100 treballadors; un 50% per a empreses d’entre 26 i 100 treballadors i un 75% per a les micros i les pimes, d’entre 1 i 25 treballadors.

En relació a la tercera fase del PDE, una vegada el proveïdor hagi elaborat el full de ruta personalitzat, s’oferirà unes línies de finançament amb crèdits tous al 0,95% d’interès, perquè els empresaris puguin implementar les accions previstes. A més, el Govern d’Andorra assumirà el pagament dels interessos durant els dos primers anys del crèdit.

Finalment, si encara no s’ha iniciat el procés de digitalització del negoci, Andorra Digital, Andorra Business i la Cambra de Comerç Indústria i Serveis d’Andorra recorden que l’objectiu d’aquest programa és ajudar els empresaris econòmicament i acompanyar-los en l’assessorament durant tot el procés de digitalització. I recorden que el Programa consta de tres passos molt senzills: omplir un qüestionari d’autodiagnosi per conèixer quina és la maduresa digital actual del negoci (sense cost); Escollir una empresa homologada d’un llistat de proveïdors que faciliten perquè els assessorin personalment amb les mesures per digitalitzar el negoci (subvencionat); I, finalment, posen a la seva disposició uns crèdits molt avantatjosos perquè puguin implementar les solucions digitals.

Per a qualsevol dubte o consulta poden entrar al web del Programa (https://andorra-digital.com/pde), trucar als telèfons 812 020 o 809 292 (de dilluns a dijous, de 9h a 17h i divendres, de 8h a 15h) o enviar un correu a puntuniccontacte-pde@andorra-digital.com

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.