Divendres 5 de gener del 2024

Els vols entre l’aeroport d’Andorra–La Seu d’Urgell i l’aeroport de Palma que s’allargaran en forma de prova pilot durant tota la temporada d’hivern 2023-2024 s’han iniciat aquest divendres, 5 de gener. La nova ruta se suma a la connexió regular amb l’aeroport Adolfo Suárez Madrid–Barajas activa des del 2021, afavorint encara més el desenclavament del Principat i afegint alternatives per diversificar l’arribada de turistes. I, alhora, fomentant l’activitat de l’aeroport i generant més sinergies econòmiques a l’àrea del Pirineu.

La companyia aèria Air Nostrum (Iberia Regional), adjudicatària del concurs internacional, ofereix dos vols, d’anada i tornada, cada divendres i cada diumenge des del 5 de gener fins al 31 de març, realitzant un total de tretze setmanes d’operacions durant l’hivern. En concret, els vols seran els següents: divendres PMI-LEU: 08:45 h i LEU-PMI: 10:45 h; diumenge PMI-LEU: 13:45 h i LEU-PMI: 15:45 h.

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.