La missió comercial entre empresaris del Regne Unit i d’Andorra, organitzada conjuntament per Actua, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), i el Departament de Comerç Internacional (Departament for International Trade (DIT)) del Regne Unit, ha finalitzat aquest dijous, 7 de març, amb 66 reunions entre els professionals del sector del comerç (retail) participants.

La sessió de dijous ha servit per establir nous contactes empresarials. Les reunions han tingut lloc a l’Hotel Golden Tulip d’Escaldes-Engordany, on han pogut establir un marc de relació obert on compartir interessos comercials, experiències de compra i oportunitats de futur per ambdues parts.

Les oportunitats d’Andorra

El programa ha estat dissenyat per oferir als visitants la possibilitat de fer sessió de treball, trobades amb possibles compradors i escoltar els experts del mercat per entendre l’experiència de compres a Andorra. De fet dimecres, els representants de les 12 empreses britàniques participants van visitar diversos establiments del país i també van rebre informació per part de la directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, i de la directora de la Cambra de Comerç Indústria i Serveis d’Andorra, Pilar Escaler, de les oportunitats de negoci a Andorra.

Les empreses britàniques que han participat en aquesta missió han estat les següents:
 

  JOHN SMEDLEY CLOTHING www.johnsmedley.com
  BLACK SHEEP COFFEE FOOD & ORGANIC COFFEE CHAIN www.leavetheherdbehind.com
  CASUAL DINING ROOM RESTAURANT CHAIN www.casualdininggroup.com
  NKD LIFE WATER PURIFICATION www.nkdlife.com
  TERRE VERDI ORGANIC COSMETICS www.terreverdi.com
  UP CIRCLE BEAUTY COSMETICS www.upcirclebeauty.com
  K9 ORGANICS DOG COSMETICS www.k9organics.co.uk
  PÜRE COLLECTION COSMETICS www.thepurecollection.com
  NELSON WERE LUXURY BAGS www.nelsonwere.com
  KIRK & KIRK GLASSES www.kirkandkirk.com
  Ô SABLÉ COSMETICS www.osable.com

D’altra banda, també es continua treballant amb el Departament de Comerç Internacional del Regne Unit (DTI) en projectes vinculats a diferents sectors amb l’objectiu d’enfortir les relacions entre empreses de les dues regions i facilitar les oportunitats d’inversió.