La propera edició del taller d’emprenedors tindrà lloc de gener a juny del 2018 i es planteja com una formació específica que permeti obtenir coneixements útils per crear un negoci propi. El període d’inscripcions s’obre el 4 de desembre, fins al 12 de gener.

El curs començarà el dijous 18 de gener, fins al 28 de juny, i les sessions tindran lloc tots els dijous de 16 a 19 hores a la Universitat d’Andorra. Aquest curs tindrà les mateixes característiques que les darreres edicions, potenciant l’àmbit lligat a la formació dels emprenedors.

En les 17 edicions del taller d’emprenedors ja han participant més de 240 emprenedors, dels quals aproximadament un terç han creat la seva empresa real. El taller d’emprenedors és una iniciativa útil per crear noves oportunitats de negoci i d’ocupació, i per ajudar a renovar el teixit empresarial del país.

Entre els projectes portats a terme pels emprenedors hi ha una gran varietat de temàtiques: des de serveis diversos a través d’Internet, informàtica i xarxes socials, fins a l’organització d’esdeveniments esportius, culturals i activitats d’oci, passant per una farmàcia, empreses d’enginyeria, industrials, ciclisme, motociclisme, comunicació, disseny, agricultura, alimentació i restauració saludable, artesania, cosmètica i serveis sòcio-sanitaris, entre altres activitats.