El soci fundador de Firma, l’agència de branding i innovació, Marc Lite, ha omplert aquest dilluns, 5 de març, l’Espai d’Innovació d’Andorra on ha impartit la conferència “Branding en el context digital (Eines per a gestionar la marca a l’era de la informació)”.

Lite ha definit la marca com “un producte + màgia, i per aquest ordre. Si el teu producte no funciona no hi ha res a fer”, i ha recordat que “les marques més potents són les que han partit d’un molt bon producte”.
L’expert també ha compartit diverses recomanacions sobre com assolir propostes de posicionament adients perquè un producte arribi a la nostra audiència amb la imatge que volem. Pel que fa al context digital, Lite ha informat de noves eines que cal tenir en compte, com les aplicacions mòbils o la comunicació a través de pictogrames.

Paral·lelament també ha fet referència a la importància dels canals social media, les newsletters i els influencers, que ha remarcat que “no són decisions aïllades”.

A la xerrada han assistí més de mig centenar de persones, principalment empresaris i impulsors d’empreses emergents. Aquesta conferència s’emmarcava dins del recent acord de col·laboració entre Actua i Barcelona Tech City.