El projecte de calendari únic esportiu d’Andorra, impulsat pel clúster d’Esports d’Actua amb el patrocini de Banc Sabadell d’Andorra ja és una realitat. Centralitza totes les notícies de l’esport i les competicions nacionals, informa del calendari dels esdeveniments del país i ofereix enllaços a webs d’interès, entre d’altres.

La nova eina, desenvolupada per Andorra by Sport, mostra tota la informació esportiva del país i es pot consultar a través del web www.andorrabysport.com, d’una aplicació mòbil disponible en Android i IOS, i de les xarxes socials de Facebook i Instagram. Permet als organitzadors, federacions i clubs desenvolupar una òptima planificació de les activitats del sector i arribar a un públic vinculat a l’esport més ampli. A més dona suport i més visibilitat als esportistes, promotors i empreses del sector, preveu augmentar el nombre de públic als esdeveniments i també potencia la marca Andorra com un referent de turisme d’esports durant tot l’any.

El director de Banca Personal de Banc Sabadell d’Andorra, Gerard Fonolleda ha destacat que “aquesta nova eina permet consultar des d’un sol portal tots els esdeveniments esportius del Principat, donant-ne una major difusió i evitant-ne el solapament”.

Per la seva banda la directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI/Actua), Judit Hidalgo, ha informat que “el projecte del calendari únic d’esdeveniments esportius era una de les primeres accions que es volien impulsar des del clúster d’esports per tal de potenciar un sector clau al país i ja és una realitat”.

Actua Actua
Author: Actua Actua