Obertes les inscripcions per ser expositor a l’estand d’Andorra Business durant el 4YFN (Mobile World Congress)

Andorra Business ofereix, per tercer any consecutiu, a 7 empreses del país, la possibilitat de participar al 4YFN (4 Years From Now), la plataforma d’innovació que discorre en paral·lel al Mobile World Congress, a la Fira Gran Via de Barcelona. L’esdeveniment tindrà lloc del 27 de febrer a l’1 de març del 2023.

Des d’Andorra Business oferim un espai al nostre estand situat al pavelló 8 perquè aquestes empreses relacionades amb el sector de les noves tecnologies puguin exposar els seus projectes i connectar amb inversors i empreses.

El preu és subvencionat i l’empresa andorrana només ha d’assumir 450 € + IGI per la seva participació. Destacar que l’espai per una empresa té un cost aproximat de 3.100 euros.

4YFN 2023

Les inscripcions es validaran segons l’ordre d’arribada i el projecte empresarial. Es prioritzarà els projectes amb major component tecnològic atès l’objecte i finalitat de l’esdeveniment, així com els requisits següents:

  1. Poden presentar-se les empreses andorranes degudament inscrites al Registre de Comerç que en el moment de presentar la sol·licitud exerceixin una activitat econòmica, amb independència de quina sigui la seva forma jurídica.
  2. Cal que les empreses andorranes que es presentin estiguin al corrent de totes les seves obligacions tributàries davant les administracions general i comunal, i de totes les seves obligacions davant la Caixa Andorrana de Seguretat Social. Aquesta condició s’ha de mantenir des del moment de presentar la candidatura fins a l’esdeveniment.
  3. Seguint el criteri establert per GSMA (organitzadors de la Mobile i 4YFN) tindran prioritat les empreses Startups i que tinguin un component tecnològic.

Inscripcions tancades