Obertes les inscripcions per ser expositor a l’estand d’Andorra Business durant el 4YFN (Mobile World Congress)

Andorra Business ofereix, per quart any consecutiu, a 8 empreses del país, la possibilitat de participar al 4YFN (4 Years From Now), la plataforma de negocis i startups que discorre en paral·lel al Mobile World Congress, a la Fira Barcelona Gran Via. L’esdeveniment tindrà lloc del 26 al 29 de febrer del 2024.

Des d’Andorra Business oferim un espai al nostre estand situat al pavelló 8 perquè aquestes empreses relacionades amb el sector de les noves tecnologies puguin exposar els seus projectes i connectar amb inversors i empreses.

El preu és subvencionat i l’empresa andorrana només ha d’assumir un cost de 550 € + IGI per la seva participació. Per la vostra informació, l’espai sense subvenció tindria un cost de 3.500€ per empresa.

Les inscripcions es validaran segons l’ordre d’arribada i el projecte empresarial. Es prioritzaran els projectes amb major component tecnològic atès l’objecte i finalitat de l’esdeveniment, així que els requisits seran els següents:

  1. Poden presentar-se les empreses andorranes degudament inscrites al Registre de Comerç que en el moment de presentar la sol·licitud exerceixin una activitat econòmica, amb independència de quina sigui la seva forma jurídica.
  2. Estiguin al corrent de totes les seves obligacions tributàries davant les administracions general i comunal, i de totes les seves obligacions davant la Caixa Andorrana de Seguretat Social. Aquesta condició s’ha de mantenir des del moment de presentar la candidatura fins a l’esdeveniment.
  3. Seguint el criteri establert pel GSMA (organitzadors de la Mobile i 4YFN) tindran prioritat les empreses Startups que tinguin un component tecnològic.

Inscripcions tancades