Fires internacionals

Avui dia, les fires continuen essent un dels millors aparadors per donar a conèixer una empresa dins el seu sector. Si les fires nacionals tenen ja un gran impacte, les fires internacionals són molt importants per connectar amb els proveïdors, els inversors i els clients, i estar al dia de les darreres tendències.

A Andorra Business organitzem anualment estands grupals en algunes fires internacionals de referència i delegacions per visitar-les.

 • 2019: Fitur Salud, World Retail Congress 2019, Startup Village, Mountain Business Summit, La Mêlée Numérique 2019, Fira de Sant Ermengol, Web Summit
 • 2020: Fitur Salud
 • 2021 anirem: 4YFN

Estàs interessat a assistir a algun d’aquests esdeveniments internacionals?

Més informació sobre fires internacionals

Fires 2020

Fires internacionals 2020

20-24 de gener a Madrid: Fitur Salud

Del 20 al 24 de gener a Madrid:
Fitur Salud

La crisi generada per la COVID-19 ha obligat a suspendre les fires previstes per a aquest any 2020.

Fires internacionals 2019

El 2019, Andorra Business va participar en les fires internacionals següents:

18 i 19 de gener a Madrid: Fitur Salud

Del 18 al 19 de gener a Madrid
Fitur Salud

14 - 16 de maig a Amsterdam: World Retail Congress

Del 14 al 16 de maig a Amsterdam
World Retail Congress 2019

21-22 de maig a Moscou: Startup Village

Del 21 al 22 de maig a Moscou
Startup Village

11-12 de juny a Tarbes: Mountain Business Summit

De l’11 al 12 de juny a Tarba
Mountain Business Summit

30 de setembre al 2 d’octubre a Tolosa: La Mêlée Numérique 2019

Del 30 de setembre al 2 d’octubre a Tolosa
La Mêlée Numérique 2019

18-20 d’octubre a la Seu d’Urgell: Fira de Sant Ermengol

Del 18 al 20 d’octubre a la Seu d’Urgell
Fira de Sant Ermengol

4-7 de novembre a Lisboa: Web Summit

Del 4 al 7 de novembre a Lisboa
Web Summit

Recomanacions per anar a una Fira

Per tal que anar a una fira internacional d’aquest tipus sigui efectiu, és molt important que planifiquem molt bé la nostra estratègia a la fira a la qual assistim.

Per aquest motiu, et donem una sèrie de recomanacions per apropar-te a l’èxit comercial en una fira o un esdeveniment d’aquesta importància.

1 Abans de la fira

Defineix els teus objectius:

 • contacte directe.
 • clients, distribuïdors, proveïdors.

Elabora un pla de comunicació:

 • Explota les diverses eines de comunicació de l’empresa (web, publitramesa electrònica, xarxes socials).
 • Estableix un contacte previ amb els clients, socis i proveïdors per intentar quedar amb ells durant la fira. Un cop comenci la fira, no podràs fer-ho.
 • Aprofita al màxim les possibilitats de comunicació que et pugui oferir la fira.
Prefira

2 Durant la fira

 • Adapta el teu discurs als teus objectius per generar confiança.
 • Dona documentació només als visitants que t’interessen més.
 • Sigues actiu: no esperis que et vinguin a veure.
 • Participa en els esdeveniments i les conferències de la fira de negocis.
 • Tingues un formulari per anar anotant-hi les visites, i registrar-hi el contacte i el seguiment que n’has de fer.

Un dels errors més grans que cometen els expositors que assisteixen a una fira de negocis és no aprofitar totes les oportunitats que ofereix, com ara poder interactuar amb persones de referència en el sector.

Durant la fira

3 Després de la fira

 • Per poder fer un bon seguiment després de la fira, és convenient preparar uns formularis per anotar-hi la informació dels contactes que hi puguis fer. Cal que hi incloguis les dades de l’empresa i la persona de contacte, quin ha estat el motiu de la conversa a la fira, si ha mostrat interès per algun producte o servei concret i quines accions consideres que hauràs de dur a terme un cop hagi finalitzat la fira. Així, en iniciar el seguiment posterior, podràs estructurar la feina i prioritzar les accions.
 • Fes una avaluació de resultats: quantitativa i qualitativa.
Després la fira

Participació i visita a fires internacionals

Estàs interessat a assistir a algun d’aquests esdeveniments?

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Et truquem

Et truquem!
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

dalle-consulting-logo-black-PNG
Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses.
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.