Rebaixes, promocions i nova temporada. Implantació a la botiga

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Tots els professionals del sector comerç.

Objectius: Analitzarem tots els punts de promoció per poder dissenyar la nostra pròpia estratègia. Dotarem els alumnes de coneixements i habilitats per poder promocionar un punt de venda personalitzat, fent-lo més atractiu per a un client cada vegada més saturat de competència. Coneixerem i crearem un calendari d’accions per a la promoció i instal·lació de les rebaixes.

Es tracta d’una sessió teòrica, on veurem les tècniques del visual merchandising, la implantació de producte, la il·luminació del punt focal en l’interior; la cartelleria, la presentació de la nova temporada i solucionarem problemes personalitzats al nostre punt de venda.

Preu: 110 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: David Gómez Prieto – Visual Merchandiser & retail designer. Coordinador de visual merchandising, window dresser, estilisme i moda a l’Institut a l’IED de Barcelona. Professor de visual merchandising, window dresser, estilisme i moda a Ártidi, Escola Superior d’Aparadorisme i Visual Merchandising de Barcelona. 15 anys amb el grup Inditex (ZARA KIDYS CLASS i Berhska) com a responsable d’imatge i formador d’equips per a Espanya, Itàlia i Mèxic. Window dresser & flagship store a Itàlia, França i Espanya. Col·laboracions com visual merchandiser i creatiu en Elena Miró, Caràcter, Germaine de Capuccine, Lupo Barcelona, i diverses botigues multimarca a diferents punts d’Espanya. Responsable de la decoració i il·luminació artística del Ministeri d’Afers Exteriors, Palacio de Santa Cruz (Madrid).

Director artístic en POP.UP INSPIRE, esdeveniment dirigit a joves artistes.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/botigues/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top