Tècniques de motivació laboral

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Empresaris, directius, encarregats de comerç, comandaments i responsables d’equips, pels quals la gestió d’equips i persones, i la creació d’entorns saludables i motivadors són clau per obtenir resultats. Comerciants, petits empresaris i emprenedors que desitgin incorporar un nou estil de gestió de persones per a la millora de resultats.

Objectius: Reflexionar sobre el que significa motivar i la creació d’entorns motivadors i saludables. Aconseguir persones motivades i compromeses amb la seva activitat, que se sentin part del projecte. Treballar les eines necessàries per a la creació d’entorns motivadors a la feina i millorar l’autoconeixement i els factors motivacionals.

Preu: 165 €.  Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Formadors: Saúl Larrayad Porroche, és fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l ‘Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RRHH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal, Andorra i Àsia, i més de 10 anys com a formador.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/motivacio-laboral/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top