El jurat dels Premis Jean Baptiste Say ha guardonat Andorra Business amb el premi a l’excel·lència empresarial. En un comunicat l’organització assenyala que la distinció a l’agència de promoció econòmica d’Andorra valora la feina que realitza l’entitat en matèria de “desenvolupament empresarial, emprenedor, innovador i econòmic”.

La cerimònia de lliurament del Premi Jean Baptiste Say 2022 tindrà lloc el proper dijous 28 d’abril a l’Hotel Alfonso XIII de Sevilla. Està previst que el guardó el reculli el president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, i la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo. Amb anterioritat el premi l’han rebut entitats com la Fundación Amancio Ortega, el Instituto de Empresa o el Instituto Tecnológico de Monterrey, entre d’altres.

La decisió dels Premis Jean Baptiste Say reconeix l’excel·lència, la innovació i el lideratge empresarial i tenen com a objectiu la posada en valor de les empreses i entitats com a impulsors de l’economia així com de les escoles de negoci, fons d’inversió, acceleradores i personalitats que en el camp executiu treballen de manera activa per contribuir des de l’esfera privada al desenvolupament de la societat en conjunt, la generació de riquesa i el progrés de les societats.

Jean Baptiste Say va ser un economista francès del Segle XIX, fundador a Europa de la primera Escola de Negocis i defensor del paper de l’empresariat com a factor fonamental en la creació de la riquesa als territoris. Un paper que el jurat dels premis reconeix en la figura de les diferents categories que seran premiades.

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.