Un delegació formada per 15 membres de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) han visitat aquest dijous, 21 de setembre, Andorra amb l’objectiu de conèixer les oportunitats de negoci existents actualment al Principat.

Per part andorrana, la presentació ha anat a càrrec del secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, que ha explicat a la sala Esteve Comes d’Andorra la Vella els principals trets econòmics que situen a Andorra com una de les millors destinacions per invertir aquest 2017. Des de l’ACEDE s’han mostrat interessats pels requisits necessaris per obrir un negoci al Principat, el tipus de funcionament de la Seguretats Social, aspectes laborals i sectors que es volen potenciar, entre d’altres qüestions que han sorgit en el decurs de la trobada.

ACEDE compta amb 700 socis entre empresaris i representants de patronals, alguns dels quals ja han obert negocis a Andorra. Els assistents formen part de sectors tan diversos com el TIC, la salut, l’emprenedoria, l’assessorament, el turisme i els negocis immobiliaris.