La Junta Directiva de Barcelona Tech City, l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya i altres institucions de la comunitat startup, han acordat organitzar el Barcelona Tech Spirit un esdeveniment que agruparà un seguit d’activitats i conferències de foment de l’emprenedoria previstes per als dies 24, 25 i 26 de febrer, on també hi podran participar empreses andorranes gràcies a l’acord signat amb Actua.

Aquestes jornades d’emprenedoria, han sorgit des de la base de startups i per iniciativa dels emprenedors de l’ecosistema d’una manera espontània. D’aquesta manera es pretén que l’ecosistema de startups mantingui l’oportunitat de tenir accés a nous clients i inversors per fer palanca seu creixement després de la cancel·lació del Mobile World Congress.

El Barcelona Tech Spirit aglutinà trobades de networking entre els emprenedors i els fons d’inversió internacionals que ja tenien previst visitar Barcelona en aquestes dates. A més, es posaran en marxa noves activitats orientades a promoure l’intercanvi entre les startups i els diferents fons internacionals.

Segons Miguel Vicente, President de Barcelona Tech City, “aquesta iniciativa ha sorgit de forma espontània, des de la base de l’ecosistema emprenedor, i ha tingut una resposta magnífica i immediata per part de tots els agents implicats i demostra la força, l’activisme, solidesa i la solidaritat de l’ecosistema tecnològic de Barcelona”. Multitud d’entitats, empreses i startups s’han posat a disposició de el grup impulsor per col·laborar en les jornades, segons fonts de l’organització.

Font: Barcelona Tech City

Actua Actua
Author: Actua Actua