Espai d’Innovació d’Andorra

L’Espai d’Innovació d’Andorra, impulsat per Actua, està ubicat a la planta baixa de l’edifici de Caldea i té una superfície de 250 metres quadrats distribuïts en dues sales.

Espai d'Innovació d'Andorra

Pàgina inicial»Innovar amb tu»Projectes d’innovació»Espai d’Innovació d’Andorra

Espai d'Innovació

Per una banda, a la primera planta de l’Espai d’Innovació d’Andorra es troben les oficines de la Fundació ActuaTech. Aquestes estan formades per un espai de reunions i un atri amb una graderia amb capacitat per a una trentena de persones. Aquest espai s’utilitza per realitzar conferències i tot tipus de presentacions.

D’altra banda, a la segona sala, es mostren diferents projectes que s’estan duent a terme actualment. Alguns d’ells són el vehicle autònom que s’està testant a Andorra (el Persuasive Electric Vehicle -PEV), el CityScope amb la projecció de diversos projectes i també hi ha una zona reservada per als investigadors.

L’espai està obert a investigadors, empresaris i ciutadans en general. Vine a visitar-nos!

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit