Laboratori Blockchain

Amb el Laboratori Blockchain Andorra digitalitza i registra els títols acadèmics d’ensenyament superior a la blockchain. Aquest fet converteix al Principat en un dels països pioners en utilitzar aquesta tecnologia, la qual permet guanyar en seguretat, temps i estalvi econòmic.

Laboratori Blockchain

En aquest sentit, algunes de les noves prestacions que ofereix la tecnologia Blockchain són les següents:

A part de garantir la fiabilitat dels documents expedits, el Laboratori Blockchain obre la possibilitat que en un futur ja no segui necessària la postil·la en el reconeixement de títols a nivell internacional.

A més, el títol i el suplement europeu al diploma seran documents digitals de fàcil accés i verificació. Aquesta verificació podrà ser realitzada per institucions d’ensenyament i per persones que contracten aportant totes les garanties de fiabilitat de les dades així com d’accés.

El projecte es desenvolupa en el marc del Blockchain Lab que Actua ha impulsat amb la col·laboració del Govern d’Andorra, Andorra Telecom i FEDA, i l’empresa andorrana BTC Assessors.

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit