Laboratori de drons

Actua impulsa un laboratori de drons, que es treballa conjuntament amb diverses entitats del país. Algunes d’aquestes entitats són el cos de Bombers, el departament de Transports del Govern, el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya i l’OBSA, entre d’altres.

Laboratori de drons

Laboratori de Drons

En aquest sentit, el laboratori de drons impulsat per Actua persegueix els següents objectius:

Incloure aquesta tecnologia en diferents sectors del país, ajudar a les empreses andorranes que ja s’estan desenvolupant en aquest àmbit.

Permetre la creació d’un marc legal atractiu a escala internacional per atreure al Principat aquells sectors que estan treballant amb noves aplicacions.

Els drons poden facilitar diverses tasques d’emergència com incendis en habitatges i focs forestals i qualsevol tipus de rescat de persones perdudes, ja que a més inclou sensors termogràfics. A més, Andorra té una normativa molt oberta a nivell europeu i facilita les operatives i pot ser un al·licient per a les empreses.

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit