Andorra és un dels països més rendibles on invertir. Si estàs pensant a generar una rendibilitat, ja sigui creant una empresa nova o comprant accions d’una d’existent, invertir a Andorra és possiblement la teva millor opció.

Andorra és un país modern que es beneficia d’un marc polític únic i estable, singular per la seva història, pel seu entorn social i natural, i, per descomptat, per la seva economia dinàmica; tot això el converteix en un estat desenvolupat i atractiu on invertir.

Invertir a Andorra

Pàgina inicial»Invertir a Andorra

De fet, l’any 2017 va ser considerat el segon millor país del món, segons la consultora internacional Bradley Hackford, arran dels processos d’homologació i transparència reconeguts per l’OCDE. Tots aquests canvis han suposat que Andorra quedi en una situació en igualtat de condicions amb les economies veïnes, i alhora possibilita que el país esdevingui un destí de primer nivell per a nous sectors i empreses.

Les empreses físiques i jurídiques estrangeres poden invertir a Andorra en empreses, immobles, carteres i d’altres.

Alta qualitat de vida

Avantatges d’invertir a Andorra

Invertir a Andorra

Et truquem

Et truquem!
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.