L’Andorra Business Market és un fòrum participatiu, dinàmic i obert, que organitza Actua Empresa, amb la col·laboració de la xarxa Business Market, el proper 18 de juny al Park Hotel d’Andorra la Vella, on interactuaran empreses, inversors i emprenedors. L’objectiu és el de connectar l’ecosistema empresarial d’Andorra i la xarxa d’inversors, Business Angels, i Venture capital d’àmbit nacional i internacional.

El programa compta amb taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de networking. Tot això, obert a models d’inversió en fase embrionària, de desenvolupament i consolidació, així com d’adquisició d’actius i inversió empresarial.

La directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, ha explicat que “animo a tots els professionals a participar perquè és una iniciativa amb diversos objectius: agrupar inversors del país en un fòrum amb contactes internacionals a Andorra mateix, apropar Andorra a  grups inversors internacionals, impulsar l’ecosistema emprenedor, d’startups i empresarial, i l’atracció de talent i iniciatives. En definitiva, una aposta per l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial pensant en un format on inspirar-nos mentre es potenciarà la connexió entre inversors i emprenedors”.

En aquesta línia, Hidalgo ha afegit que “serà un fòrum dinàmic, pràctic i obert que permetrà a les persones assistents connectar amb inversors i persones expertes de referència internacional en el camp de la inversió empresarial, l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial”.

Els participants de l’Andorra Business Market

Entre els ponents, destaquen la presència del britànic Tom Horsey, considerat un dels Business Angels més actius d’Europa i CEO de StartupLabs o Paloma Cabello, inversora i assessora per a empreses tecnològiques amb una àmplia experiència en l’ecosistema empresarial, emprenedor i startup, presidenta actual d’HG Beyond, i ha estat la primera persona europea en estar al Consell Global d’Inversió del MIT.

El programa comptarà la participació de Francisco de la Peña, Impulsor del Fons d’Inversió en sèrie B Invertits amb alt impacte a Europa i Llatinoamèrica; Fernando Rodríguez Alemany, CEO de 15K Angels, fons d’inversió especialitzat en impulsar iniciatives emprenedores en fase embrionària; Fernando Rodríguez Alemany, de la xarxa internacional de Business Angels Keiretsu Forum, una de les majors xarxes d’inversors amb seu als Estats Units i Europa.

Tots ells participaran a la taula “Claus per aconseguir la inversió en Venture Capital: reptes, desafiaments i oportunitats”. També destaca la presència de firmes com Cupido Capital amb la participació de Nicolás Camp i Jorge Fields, o el que va ser responsable del fons Américo Venture, Valentín García, entre d’altres.

La inversió en empreses familiars així com l’aspecte de finançament estratègic per al desenvolupament empresarial o l’impuls a la innovació també estarà coberta en aquest esdeveniment amb les signatures Àrea Financera, Della Capital i Puente Relevo.

En l’àmbit internacional destaca la presència de la plataforma francesa d’inversió Multipliers, la britànica Capital Partners, la Fundació Europea Finnova amb seu a Brussel·les i impulsora dels Startups Europe Awards o la Comunitat Europea d’Inversors StartupXplore entre d’altres.

El programa summament atractiu i obert a la inscripció de qualsevol empresari, emprenedor o professional comptarà a més amb una intervenció orientada a la construcció del propi ecosistema inversor d’Andorra de la mà de Big Ban Angels, Plataforma d’inversió.

Les inscripcions ja es poden fer a www.andorrabusinessmarket.com

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.