Les empreses que vulguin participar al projecte Tàndem ja poden presentar candidatura

El proper mes de setembre arrencarà la novena edició del projecte Tàndem d’Andorra Business i fins al 14 de juny les empreses interessades a formar-ne part poden presentar la seva candidatura. Des d’Andorra Business es farà la selecció i també dels reptes als quals hauran de fer front els alumnes del centre de Formació Professional d’Aixovall.

Les empreses interessades a participar en aquesta novena edició hauran d’enviar un correu electrònic a carles.aleix@andorrabusiness.com explicant el repte empresarial al qual volen que els alumnes del centre de Formació Professional proposin una solució.

El projecte Tàndem és una iniciativa conjunta entre el ministeri d’Educació del Govern d’Andorra i Andorra Business. El seu objectiu és introduir noves dinàmiques d’aprenentatge al sistema educatiu andorrà al mateix temps que apropa els estudiants al món de l’empresa. Amb aquesta iniciativa els estudiants es submergeixen en un procés innovador amb la finalitat de donar solucions a problemes reals d’una empresa en concret. Al mateix temps, permet a les empreses plantejar reptes estratègics a resoldre amb un procés i metodologia d’innovació oberta que després poden introduir als seus negocis.

Consulta les bases per a la selecció d’empreses que vulguin participar en la novena edició del projecte Tàndem.

Dilluns 6 de maig del 2024

Últimes notíciesNotícies Projecte Tàndem

Share This Story, Choose Your Platform!

2024-05-06T10:22:23+01:0006/05/2024|
Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.
Go to Top