La suspensió del Mobile World Congress (MWC) pel coronavirus ha suposat que finalment Actua i 11 empreses del país no puguin participar al 4 Years From Now 2020 (4YFN), la plataforma d’innovació que discorria en paral·lel al MWC. La fira havia de tenir lloc a Barcelona del 24 al 26 de febrer i Actua disposava d’un estand on oferia un espai per a les empreses del país. Els organitzadors esperen poder celebrar una nova edició del MWC el proper any.

Les empreses que acompanyaven a Actua eren les següents:

BIT24
Experts en la implementació de Bitrix24, un CRM amb més de 6 milions d’usuaris a tot el món, que cobreix totes les àrees de l’empresa; comunicacions, calendaris, telefonia, tasques, grups de treball, gestió de documents, etc.

Crowland Technology
Empresa amb més de 15 anys d’experiència en projectes relacionats amb la tecnologia i el digital. Serà present a la fira per presentar Real Home Network, una solució global per a petites i mitjanes empreses immobiliàries que combina eines avançades de gestió i optimització de cartera, un lloc web totalment personalitzable i, WoHo, un portal de llistes de qualitat amb una única tarifa.

PayMeter
Startup andorrana que ofereix una solució per facilitar el pagament en aparcaments, peatges, benzineres, centres comercials i comerços, que permet vincular els negocis amb els usuaris mitjançant una plataforma comercial.

DAIVEC
Empresa que dóna suport a empreses i institucions en la seva transformació digital i incorporació d’eines d’intel·ligència artificial, assessorant i col·laborant amb elles per crear productes basats en el “Deep Learning”.

BROOX
Startup andorrana que ofereix una plataforma que permet a les marques crear fàcilment experiències digitals memorables i intel·ligents en qualsevol espai físic, i que ajuden a captar i analitzar mètriques sobre els clients.

Fullsecure
Empresa que crea solucions innovadores en matèria de protecció de dades fora d’internet mitjançant aplicacions mòbils i la tecnologia NFC.

NAOS
Proveïdor complet de serveis d’integració tecnològica i serveis empresarials, experts en Business Analytics, solucions de gestió empresarial, desenvolupament d’eines corporatives i productes propis innovadors.

NIU
La incubadora d’empreses d’Andorra Telecom presentarà tres startups al 4YFN: Triondata, aplicació per gestionar dades financeres, Petracoin, solució tecnològica per fer traçabilitat de la pedra natural mitjançant ‘blockchain’, i Kootata, eina per a comerços “online” petits o mitjans que permet posar en comú els compradors per convertir-los en prescriptors i aportar notorietat a l’e-commerce.