Obert per a les empreses el període de sol·licitud per participar a la setena edició del Projecte Tàndem d’Andorra Business

El proper mes de setembre arrencarà la setena edició del projecte Tàndem d’Andorra Business i fins el 30 de juny les empreses interessades en formar-ne part poden presentar la seva candidatura. Des d’Andorra Business es farà la selecció i també dels reptes als quals hauran de fer front els alumnes del centre de Formació Professional d’Aixovall.

Les empreses interessades en participar en aquesta setena edició hauran d’enviar un correu electrònic a carles.aleix@andorrabusiness.com.

El projecte Tàndem és una iniciativa conjunta entre el ministeri d’Educació del Govern d’Andorra i Andorra Business. El seu objectiu és introduir noves dinàmiques d’aprenentatge al sistema educatiu andorrà al mateix temps que apropa els estudiants al món de l’empresa. Amb aquesta iniciativa els estudiants es submergeixen en un procés innovador amb la finalitat de donar solucions a problemes reals d’una empresa en concret. Al mateix temps, permet a les empreses plantejar reptes estratègics a resoldre amb un procés i metodologia d’innovació oberta que després poden introduir als seus negocis.

Consulta les bases per a la selecció d’empreses que vulguin participar en la setena edició del projecte Tàndem.

Últimes notíciesNotícies Projecte Tàndem

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.

2023-11-21T15:20:00+01:0007/06/2022|
Go to Top